RO | HU | EN
Căutare
Preţ: 15.00 RON
1
Preţ: 15.00 RON
1
Preţ: 15.00 RON
1
  0 buc. în coş, valoarea totală este: 0.00 RON
Comenzi telefonice: 0040-266243776 | Suport Technic: 0758 081 269
Noutati Decoratiuni de Primavara Produse religioase Produse cu LAVANDA Produse cu BUFNITE Gel de dus haios Ghivece si suporturi Vas lut Halba Pusculite Scrumiere Magnetii Cadouri Poem Minibaruri Cadouri pentru femei Plusuri Pungi de cadou Cutii Sorturi Obiecte pentru baie Brelocuri -10% Effect Design Cadouri pentru absolvire Alte 123 Buline
Cum lucram?
Despre noi:

Unitatea noastră, Poem Design SRL este serios prezentă în producţia şi distribuirea produselor de cadouri şi suveniruri încă din 2003.

Prin faptul că Poem Design SRL are o echipă tânără şi dinamică, este capabilă să satisfacă nevoile pieţei cu produse de înaltă calitate şi la un preţ convenabil.

Unităţile de producţie şi distribuţie se află în mijlocul României în oraşul Cristuru Secuiesc, astfel fiind uşor accesibil din toate regiunile învecinate.

Activitatea societăţii noastre poate fi împărţită în două categorii:
a.) Producţia produselor ceramice şi a produselor din lut
b.) Distribuţia produselor importate sau furnizate de către alţi producători.

Cum funcţionăm?

a. Comercializare cu amănuntul din unitatea noastră de desfacere:
- având o suprafaţă de 1.200 mp unitatea noastră de desfacere se situează în loc. Cristuru Secuiesc, str. Berde Mozes, nr. 82/F, jud. Harghita; coordonatele GPS sunt:

Lat, Long: 46.28330632674303, 25.01535685427018

- la cumpărăturile din magazinul nostru colegii noştri vă stau la dispoziţie, astfel puteţi chiar să comandaţi din produsele noastre, produse care vor fi livrate ulterior la locul solicitat de Dvs.

b . Comercializare prin site-ul www.poem.ro :

- vă rugăm accesaţi site-ul nostru pentru a căuta, selecta şi comanda on-line produsele dorite de Dvs. După comanda întocmită primiţi şi o înştiinţare la adresa de e-mail cu care aţi efectuat înregistrarea.

- colegii noştri prelucrează comanda recepţionată şi în cazul în care sunt necesare şi alte detalii, alte informaţii, etc. vă vor contacta telefonic

- produsele comandate vor fi livrate în termen de 5-10 zile lucrătoare.

c . Comercializarea prin agenţi de vânzare:
- Vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi agenţii noştri , în cazul în care doriţi să comandaţi din produsele noastre , sau dacă doriţi să obţineţi informaţii suplimentare despre compania noastră , produsele noastre, termenele şi condiţiile de colaborare, etc.

- comanda preluată de agent se va transmite la depozit, va fi procesată de un gestionar, iar în termen de 5-10 zile lucrătoare, va fi livrată la locul solicitat de Dvs.

- În fiecare 2 săptămâni agentul nostru va fi în zona Dvs., astfel cu ocazia unei întâlniri personale prin catalogul prezentat de agent, puteţi plasa o comandă.

Datele de contact al agentului în zona:

Ardeal - Banat: 0742-015.721 sau 0741-093.313

Olteniţa - Bucureşti - Constanţa: 0741-245.942 sau 0752-248.180

Moldova: 0742-015.721

d . Producţie :
- Trimiteţi-ne logo-ul, grafica, fotografiile Dvs. şi noi vă personalizăm cadourile, suvenirurile comandate. Pentru personalizări noi, comanda minimă este 100 buc.
- Termenul de producţie : 10-15 zile lucrătoare de la data comenzii.

e. Dacă aveţi nevoie de alte informaţii, aveţi întrebări, vă răspundem cu cea mai mare binevoinţă. Vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon al biroului nostru 0266-243776, sau numărul de fax 0266-242146, sau să ne contactaţi prin adresa de e -mail poemdesign@poem.ro

Motive


a . ) De ce să alegeţi ca partener de afaceri societatea noastră?

- Pentru că fiind şi producător, Poem Design poate potrivi produsele proprii după nevoile Dvs. atât din punct de vedere al calităţii cât şi a preţului.

- Pentru că prin reţeaua noastră de distribuţie comenzile Dvs. vor fi livrate gratuit la locul dorit.

b ). Care este diferenţa dintre Poem Design şi ceilalţi comercianţi ?

- fiind producători suntem capabili să lansăm pe piaţă în scurt timp şi cu un preţ convenabil produse noi şi unicate.

- fiind producători putem personaliza produsele pentru cadouri şi suveniruri cu decoraţiunile, imaginile, textele, etc. solicitate de Dvs.

c ). De ce să alegeţi produsul nostru ?

Pentru că produsele noastre sunt produse a căror materii prime sunt autohtone, calitatea acestora fiind continuu sub control.

Pentru că pe lângă documentele financiare emitem şi certificate de calitate şi de conformitate sau alte documente solicitate de către organele de control.

Deoarece prin experienţa noastră profesională reuşim să vă oferim produse de calitate, apreciate şi de clienţii noştri.

Vă rugăm să aruncaţi o privire la oferta noastră şi să vă alăturaţi clienţilor noştri.